17. Tepebaşı Lale Festivali bugün de devam ediyor

GÜNDEM

Kıbrıs’ın endemik türlerinden Medoş Lalesi’nin korunması amacıyla düzenlenen 17. Tepebaşı Lale Festivali, doğa yürüyüşleri, dans gösterileri ve konserlerle renkli bir şekilde devam ediyor. Festivalin kapanış etkinliklerinde, "Lale Diyarına Tur"lar ve çeşitli stantlar yer alacak.

17. Tepebaşı Lale Festivali bugün de devam ediyor.

Kıbrıs’ın endemik türlerinden biri olan Medoş Lalesi’nin korunması, çeşitliliğinin tanıtılması ve gelecek nesillere aktarılması amacıyla Lapta Alsancak Çamlıbel Belediyesi, Tepebaşı Muhtarlığı ve Tepebaşı Kültür Sanat ve Doğayı Koruma Derneği iş birliğiyle düzenlenen 17. Tepebaşı Lale Festivali dün başlamıştı.

Bugün tamamlanacak festivalde, doğa yürüyüşleri, halk dansları ve modern dans gösterileri, konserler yanında "Lale Diyarına Tur"lar yer alacak.

Stantların kurulduğu ve çeşitli ürünlerin satıldığı festivalin dünkü açılışına devlet ve hükümet yetkilileriyle siyasi parti temsilcileri de katılmıştı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.