Alayköy’deki işyerinden puro hırsızlığı

GÜNDEM

Alayköy’deki işyerinden 13 koli puro çalan şüpheli İ.T. tutuklandı, puroların 6 kolisi ise B.M.’ye satılmak üzere teslim edildi.

Polis basın subaylığından verilen bilgiye göre 1-3 Mart 2025 tarihleri arasında, Alayköy Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir işyerinin tuvalet penceresi kırılarak içeri girildi ve işyerinde muhafaza edilen 13 koli puro çalındı. Olayın polise bildirilmesinin ardından başlatılan soruşturmada, hırsızlıkla bağlantılı olarak İ.T. (23) tespit edilerek tutuklandı.

İ.T.’nin, çaldığı 6 koli puroları, Girne’deki bir alkollü içki işletmesinin sahibi B.M. (43)'ye satmak amacıyla teslim ettiği belirlendi. B.M. puroları piyasa değerinin altında kabul ettiği için aleyhinde yasal işlem başlatıldı. Purolar emare olarak alınırken, soruşturma devam ediyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.