banner31
banner6

"Açık Kulis" İle 2024-2025 Sanat Sezonu Başlıyor...

20 Eylül 2024 Cuma 14:55
8 Okunma
"Açık Kulis" İle 2024-2025 Sanat Sezonu Başlıyor...

Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı Devlet Opera ve Bale Koordinasyon Merkezi (KKTCDOB) ile Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (KKTC CSO) ortak prodüksiyonu olan "Açık Kulis" isimli müzkli oyun, 28 Eylül 2024 Cumartesi günü Saat 15:00'da Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi'nde prömiyer temsiliyle seyirci önüne çıkıyor.

Murat MENKET'in şef ve Anlatıcı, Sermin DİKMEN TÖRE'nin Solist ve Anlatıcı, Tuğrul Enver TÖRE'nin Solist ve Anlatıcı, Mustafa KOFALI'nın Yardımcı Anlatıcı olarak yer aldığı "AÇIK KULİS", Opera & Bale ve Senfoni dünyasını tanıtan tek perdelik müzikli bir oyun olarak sahnelenecek.


 
KKTCDOB iletişim destekçisi KKTC Telsim ve KKTCCSO iletişim destekçisi Kuzey Kıbrıs Türkcell'in katkı sağladığı, yaş sınırı olmayan, halka açık ve ücretsiz olarak sahnelenecek olan temsillere tüm sanatseverler, tüm çocuklar, tüm gençler ve tüm ebeveynler davetlidir.

Son Güncelleme: 20.09.2024 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52