banner31
banner6

Bugün elektrik kesintisi olacak!

14 Ağustos 2024 Çarşamba 06:26
1150 Okunma
Bugün elektrik kesintisi olacak!

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’ndan (KIB-TEK) verilen bilgiye göre, Gazimağusa’nın bazı bölgelerinde bugün orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak çürük direk değişim çalışması nedeniyle 10.00 ile yaklaşık 12.00 saatleri arasında elektrik kesintisi meydana gelecek.

Elektrik kesintisinden; Altıok, Maraş Magem, Ulu Cami, Serap Çorap, Açık Pazar, Belça, Veyselliler Bölgesi, Kombos Meydanı, 2.5 mil yolu Harnup Fabrikası Bölgesi, Döveç Düğün Salonu, Aypar, Şadan Hotel, Canova Benzin ve Baykal Bölgesinin bir kısmı, Kirişoğlu kliniği ve caddesi, Antalyalılar bölgesinin bir kısmı etkilenecek.

Çalışmanın seyrine göre elektrik enerjisi belirtilen saatten daha geç ya da daha erken verebileceğinden şebekede her an elektrik varmış gibi davranılması gerektiği de bildirildi.

Bölge halkının mağduriyet yaşamaması adına gerekli tedbirleri alması rica edildi, verilen rahatsızlıktan ötürü özür dilendi

Son Güncelleme: 14.08.2024 06:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52