banner31
banner6

CTP, kamusal eğitimi yeniden canlandırmak için yönetime "talip"

18 Eylül 2024 Çarşamba 09:59
10 Okunma
CTP, kamusal eğitimi yeniden canlandırmak için yönetime "talip"

CTP Girne İlçesi, okulların açılışının ertelenmesi sebebiyle Girne Maarif Anaokulu’nda eylem düzenledi. CTP Girne İlçesi adına konuşan Başkan Ongun Talat, partinin kamusal eğitimi adım adım yeniden canlandırmak ve kamu okullarını olması gereken seviyeye getirmek için yönetime talip olduklarını vurguladı.

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Girne İlçesi, Bakanlar Kurulu kararıyla okulların açılış tarihinin bir hafta ertelenmesini, Girne Maarif Anaokulu’nda eylem düzenlyerek tepki gösterdi.

CTP Girne İlçesi adına basın açıklaması yapan Başkan, Milletvekili Ongun Talat, partinin kamusal eğitimi adım adım yeniden canlandırmak ve kamu okullarını olması gereken seviyeye getirmek için yönetime talip olduklarının altını çizdi.

Talat açıklamasında ayrıca, CTP’nin nüfus politikasına dayanan bir anlayışla, tam gün eğitime geçmek, okulların fiziki altyapısını süratle güçlendirmek, çağdaş modellerle kendine güvenen, sorgulayan, araştıran, başarılı nesiller yetiştirebilmek, nitelikli eğitime yalnızca ayrıcalıklı bir azınlığın değil, memleketteki tüm çocukların erişebilmesini, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için bu yönetmeye talip olduğunun altını çizdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52