banner31
banner6

DÜN DÜNDE KALDI, BİZ YARINIMIZA BAKACAĞIZ

22 Eylül 2024 Pazar 07:18
15 Okunma
DÜN DÜNDE KALDI, BİZ YARINIMIZA BAKACAĞIZ

UBP Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel, partinin 23’üncü Olağan Genel Kurultayı'nın başarıyla tamamlandığını duyurdu. Üstel, partililere ve kendisine destek verenlere teşekkür ederken gözyaşlarına hakim olamadı. Üstel, kurultay alanında yaptığı açıklamada, yaklaşık 2 buçuk aydır süren köy, mahalle ve ilçe kongrelerinin ardından bugün demokrasi yarışının sonuçlandığını belirtti. Üstel, tüm UBP’lilere teşekkür ederek, partinin büyüklüğünü bir kez daha kanıtladıklarını vurguladı.

Üstel, “KKTC halkına ve bizi izleyenlere büyük bir mesaj verdik. UBP’nin ne kadar büyük bir parti olduğunu ispatladık. Zor hava koşullarına rağmen, insanlar yağmur çamur demeden kurultayımıza büyük bir coşkuyla geldiler” dedi. Kurultaydan partinin güçlenerek çıktığını ifade eden Üstel, kazananın UBP ve KKTC olduğunu söyledi.Üstel, "Durmak yok! KKTC halkına hizmet etmek için yola devam edeceğiz. Kurultayda yarışan arkadaşlarımızı da tebrik ederim, kurultayımıza katılan tüm üyelerimize teşekkür ederim. Güzel bir demokrasi yarışı gösterdik. Bu kurultayın ülkemize partimize hayırlara vesile olmsını diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52