banner31
banner6

Ekşi’nin ölümüne neden olan dikkatsiz sürücü tutuklandı!

06 Temmuz 2024 Cumartesi 10:26
102 Okunma
Ekşi’nin ölümüne neden olan dikkatsiz sürücü tutuklandı!

Yenierenköy-Dipkarpaz ana yolu üzerinde dün saat 20.00’da meydana gelen ve 20 yaşındaki motosiklet sürücüsü Münür Ekşi’nin ölümüyle sonuçlanan kazada van aracın sürücüsü tutuklandı.

Polisten verilen bilgiye göre, Türet Market yakınlarında, M. Ö. yönetimindeki RM 570 plakalı van araç ile yolun sağındaki banket içerisinde park halinde bulunduğu sırada, ana yolda seyreden araçlara öncelik hakkı vermeden dikkatsizce ana yola giriş yapması sonucu, Münür EKŞİ (E-20) yönetimindeki KB 457 plakalı motosiklet ile Dipkarpaz istikametinden Yenierenköy istikametine doğru seyrettiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağına geçmiş ve yol kenarında bulunan elektrik direğine çarpıp motosiklet üzerinden düştü.

Kaza sonucu ağır şekilde yaralanan KB 457 plakalı motosiklet sürücüsü Münür EKŞİ, ambulans ile kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

RM 570 plakalı araç sürücüsü M. Ö. tutuklandı.

Soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52