banner31
banner6

Ferdi Kadıoğlu, eski dostlarına meydan okuyacak!

Milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu, Türkiye'nin heyecanla beklediği çeyrek finalde farklı bir duygu yaşayacak. Hollanda doğumlu yıldız, genç milli takımlarda yıllarca birlikte oynadığı arkadaşlarına rakip olacak.

05 Temmuz 2024 Cuma 10:51
8 Okunma
Ferdi Kadıoğlu, eski dostlarına meydan okuyacak!

Ferdi Kadıoğlu eski dostlarını yenmek için sahaya çıkacak. EURO 2024'teki performansıyla parlayan milli yıldız, çeyrek finalde tanıdık yüzlerle karşılaşacak.

Ferdi Kadıoğlu, eski dostlarına meydan okuyacak! - 2

53 KEZ HOLLANDA GENÇ TAKIMINDA FORMA GİYDİ

Türk bir baba ve Kanadalı bir annenin çocuğu olarak Hollanda'nın Arnhem şehrinde dünyaya gelen Ferdi, futbolu Portakallar'ın sisteminde öğrendi.

19 yaşına kadar yaşadığı ülkede gelecek vadeden isimler arasında gösterildi,, Hollanda Genç Milli Takımlarında 53 kez forma giydi.

Cumartesi günü karşılaşacağı Gakpo ve Dumfries gibi yıldızlarla senelerce aynı formayı terletti.

Ferdi Kadıoğlu, eski dostlarına meydan okuyacak! - 3

2018'de Fenerbahçe'ye transferiyle Türkiye'ye adım atan genç yıldız, 4 sene sonra Turuncu formayı çıkarıp, Ay Yıldız'ı sırtına geçirdi.

Hollanda'da 10 numara pozisyonunda yetişmesine rağmen Türkiye'de sol beke evrilen Ferdi, çeyrek final öncesinde eski takım arkadaşlarını uyardı.

Ferdi Kadıoğlu, eski dostlarına meydan okuyacak! - 4

Avusturya'ya 6-1 yenildiği hazırlık maçından 3 ay sonra rakibini EURO 2024'ten eleyen Millilerin yeni hedefi, Hollanda'ya benzer tarifeyi uygulamak.

Ay Yıldızlılar, Turuncularla yaptığı son resmi maçı Amsterdam'da 6-1 kaybetmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52