banner31
banner6

İthal elma, armut ve çeri domateslerde limit üstü ilaç

14 Mart 2025 Cuma 14:03
0 Okunma
İthal elma, armut ve çeri domateslerde limit üstü ilaç

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’nın yaptığı haftalık gıda analizlerinde yerli ürünler temiz çıkarken, ithal çeri domates ve elmada limit üstü bitki koruma ürünü saptandı.

10-14 Mart 2025 tarihleri arasında ithal ve yerli ürünlerden alınan numunelere yapılan analizlerde 22 ithal ürünün 19’u, 8 yerli ürünün 8’i temiz çıktı.

Menteş Kar. Tic. Ltd.’in ithal ettiği elmada, Svs Tic. Ltd. Şti.’in ithal ettiği Çeri Domates ve Non Foods’un ithal ettiği Armut S.M’de limit üstü bitki koruma ürünü saptandı. Ürünler, firmanın isteği üzerine imha edildi.

Anahtar Kelimeler:
TarımIthal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52