banner31
banner6

Küçük'ten Bayram ve Babalar Günü Mesajı

16 Haziran 2024 Pazar 09:22
8 Okunma
Küçük'ten Bayram ve Babalar Günü Mesajı

Ulusal Birlik Partisi Girne Milletvekili Hasan Küçük Kurban Bayramı ve Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Küçük mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Paylaşmanın, elinde olmayanı hatırlamanın, kardeşliğin anlamını tekrar idrak ettiğimiz Kurban Bayramına kavuşmuş bulunuyoruz. Özellikle Gazze’de yaşananları da unutmamalıyız.

Müslümanlar için bir ibadet olarak Allah’ın verdiği nimetlere, sağlık ve afiyete şükretmenin huzurunu, sosyal hayat içinde gücü yetmeyen kardeşlerimizin sofrasına ulaşabilmenin mutluğunu, paylaşmanın büyümek olduğunun idrakini, var olanın yoksulun halinden anlamasının bayramını yaşıyoruz. Bu mübarek günlerde özellikle yoksul sofraların, güç yetiremeyen insanların, halini söyleyemeyen kardeşlerimizin yüreklerine bayram getirmeyi nasip eden Yüce Rabbimize şükürler olsun. Bu vesileyle de tüm babaların babalar günü kutlarım

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52