banner31
banner6

Metehan çemberden Ortaköy’e gidiş yolu kapatılacak

01 Temmuz 2024 Pazartesi 17:30
54 Okunma
Metehan çemberden Ortaköy’e gidiş yolu kapatılacak

Metehan çemberinden Ortaköy’e gidiş yolunun Çarşamba gününden itibaren trafiğe kapatılacağı belirtildi.

Lefkoşa’da, Metehan Çemberi ile Ortaköy bölgesi (Sivil Savunma Çemberi) arasındaki yolun sadece Ortaköy’e gidiş tarafı, çarşamba gününden itibaren, 25 Temmuz’a kadar trafiğe kapalı olacak.

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB)’den yapılan duyuruya göre, bahse konu yol, Cumhurbaşkanlığı ve Meclis Yerleşkesi yol ve altyapı geliştirme çalışmaları kapsamında 3 Temmuz Çarşamba 07.00'den itibaren trafiğe kapatılacak. Yol 25 Temmuz’a kadar kapalı olacak.

Söz konusu zaman zarfında Kemal Şemiler Caddesi (Kalın Yol) ve Metehan Sınır Kapısı istikametinden Ortaköy bölgesine gidiş yapılmayacak. Ortaköy istikametine gidecek sürücülerin Kemal Şemiler Caddesi üzerinden alternatif yolları kullanmaları tavsiye edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52