banner31
banner6

Mülkiyet Sorunu: Londra’da Basın Kampanyası

26 Temmuz 2024 Cuma 20:05
6 Okunma
Mülkiyet Sorunu: Londra’da Basın Kampanyası

Kıbrıslı Türklerin yoğun olarak yaşadığı İngiltere’nin başkenti Londra’da yayınlanan Türkçe gazeteler Rum tarafının bazı tutuklamalar yapması üzerine yaşanan gelişmelere sayfaları arasında yer vermeye başladılar. Londra Gazette, Olay, Avrupa ve Hürriyet gibi gazeteler konu ile ilgili haberlere yer verirken Ekonomik Örgütler Platformu (EÖP) tarafından yayınlanan bildiriyi ise İngilizce ve Türkçe olarak yayınlandı.

Londra’daki gazetelerin İngiliz makamları tarafından da dikkatle izlendiğini belirten basın çevreleri, bu ilginin devamının sağlanması halinde konunun resmi çevrelerin dikkatini çekeceğine emin olduklarını belirtiyorlar ve konu ile ilgili yapılan diplomatik temasların buna benzer yayınlarla desteklenmesinin önemini vurguluyorlar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52