banner31
banner6
Kıbrıs 13
parçalı az bulutlu

Sıcaklık 5 derece düşecek

01 Şubat 2025 Cumartesi 07:28
22 Okunma
Sıcaklık 5 derece düşecek

Meteoroloji Dairesi’nin 1-07 Şubat tarihlerini kapsayan Haftalık Hava Tahmin Raporu’na göre, bölge alçak basınç sistemiyle soğuk ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalacak. En yüksek hava sıcaklığı iç kesimler ve sahillerde 19 – 22 derece iken, periyodun son günlerinde 14 – 17 derece olacak.

Havanın yarın açık ve az bulutlu, pazar az bulutlu zamanla parçalı bulutlu ve sabah saatleri yer yer sisli, pazartesi parçalı bulutlu zamanla az bulutlu, salı az bulutlu zamanla parçalı bulutlu ve yer yer sağanak yağmurlu, çarşamba parçalı ve çok bulutlu yer yer sağanak yağmurlu, perşembe parçalı bulutlu yer yer sağanak yağmurlu, cuma parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor.

Rüzgar ise genellikle Kuzey ve Batı yönlerden orta kuvvette, periyodun son günleri kuvvetli yer yer fırtınamsı olarak esecek.

Anahtar Kelimeler:
HavaMeteroloji
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52