banner31
banner6

Tuygun Töre'den manidar paylaşım: Bence muazzam bir açıklama, CTP’yi bu kararından dolayı kutluyorum.

03 Temmuz 2024 Çarşamba 23:56
16 Okunma
Tuygun Töre'den manidar paylaşım: Bence muazzam bir açıklama, CTP’yi bu kararından dolayı kutluyorum.

İş insanı Tuygun Töre sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla CTP Genel Sekreteri Asım Akansoy’un “Sayın Recep Tayyip Erdoğan Meclis’e gelecekse, CTP de orada bulunacak” sözlerine manidar bir paylaşımla yanıt verdi.

İş insanı Tuygun Töre sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

Bence muazzam bir açıklama, CTP’yi bu kararından dolayı kutluyorum.

Ve tabiki daha önce yapmış oldukları konuşmaları ve davranış şekillerini Sn. Erdoğan meclise geldiğinde de sergilemeleri kendileri açısından bir bütünlük sağlayacaktır düşüncesindeyim.
Örneğin;
Sn Erdoğan meclise geldiğinde ve meclis başkanı sn Erdoğan’a buyurun hitap edin YÜCE meclise dediğinde, bir ctp vekilinin fırlayıp “bu meclis Yüce değil CÜCE’dir” demesini bekliyorum.
Sn Erdoğan; kıbrıs tarihine atıf da bulunurken, yine bir ctp vekilinin cep telefonundan MEHTER MARŞI çalmasını bekliyorum.
Sn.Erdoğan “KKTC, Yüce Türk milletinin ayrılmaz bir parçasıdır, statüsü her geçen gün yükselmektedir ve elbet Tanınma olacaktır” dediğinde, ctp’li bir vekilin hemen “hadi canım sende” demesini bekliyorum.
Sn Erdoğan ; 20 Temmuz mutlu barış harekatından bahsederken, bir ctp vekilinin fırlayıp “20 Temmuz barış harekatı değil , İŞGAL SORUNUDUR” demesini bekliyorum.
Sn Erdoğan ; 20 Temmuz 1974’ten bu yana 50 yıl geçti dediğinde, bir ctp vekilinin fırlayıp “1974 de okadar çok Rum kadınına tecavüz oldu ki , Klise kürtajı serbest bıraktı” demesini bekliyorum.
Yine bazı vekillerin ; 18-19 Temmuz da yapılan 20 Temmuz tören hazırlıklarından “Uçak seslerinden, Tankların gürültüsünden, Yolların kapanmasından” ne kadar rahatsız olduğunu ifade etmesini bekliyorum.
Sn Erdoğan; Kıbrısta iki devletli çözümden bahsederken, Ctp başkanı’nın “iki devletli çözüm hayaldir , tek çözüm federasyondur” demesini bekliyorum.
Şimdilerde vekil öncesinde sendikacı,dernekçi olan ve o günlerinde “ey Türkiye ne paranı ne askerini ne memurunu istemiyoruz” demesini bekliyorum.
İnşaat yapımlarına başlandığında o günlerde karşı oldukları; Pandemi Hastanesi, Yeni Cumhurbaşkanlığı binası, Yeni Meclis Binası ve niceleri hakkında muhalefet yapmalarını bekliyorum.
Birkaç ay önce TC Meclisi tarafından KKTC meclisine hibe edilen 3 adet Binek Aracı istemeyen Ctp’li vekillerinin, bu fırsatı kaçırmayıp bu araçların iade edilmesini; söylemelerini bekliyorum.
Bunları tabiki sadece ctp’li vekillerden değil, aynı görüşte olan her programında bu çerçevede yorumlayan gazetecilerden de bekliyorum.
Tutarlı olmak, Riyakar olmamak bunları gerektirir düşüncesindeyim.
Çok şey mi bekliyorum! göreceğiz ?

Son Güncelleme: 04.07.2024 00:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52