banner31
banner6

Zanlı, kız arkadaşının burun kemiğini kırmakla itham edildi

13 Nisan 2025 Pazar 14:12
38 Okunma
Zanlı, kız arkadaşının burun kemiğini kırmakla itham edildi

Lefkoşa’da meydana gelen vahim zarar suçundan itham edilen F.Ö. mahkemeye çıkarıldı.

Polis memuru Enis Sabit mahkemeye olguları aktardı. Polis memuru, 12.04.2025 tarihinde saat 02:00 raddelerinde Lefkoşa’da sakin F.Ö'nün, Şht. Albay Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde bulunan Gençlik Gücü Halı Sahası’nın oto park yerinde, kız arkadaşı olan Alayköy’de sakin M.H ile aralarında kıskançlık yüzünden çıkan tartışma sonucunda, ciddi bir şekilde darp edip, burun kemiğinin kırılmasına sebebiyet verip vahim zarara uğrattığını söyledi.

Polis, yapılan şikayet üzerine zanlının aynı gün tutuklandığını belirtti. Polis, müştekinin Lefkoşa Devlet Hastanesi'nde doktor kontrolünden geçirileceğini, burnunda kırık ve gözünde morluk tespit edildiğini ve rapor temin edildiğini kaydetti. Polis, soruşturmanın devam ettiğini belirterek zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç, zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.

Zanlı, vahim zarara sebep olmakla itham edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52