Advert
Advert

Amcaoğlu: Eleştirmek için eleştirmek yanlış

Yayınlanma Tarihi :
Amcaoğlu: Eleştirmek için eleştirmek yanlış
Advert

Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu da, vergisiz akaryakıt konusuna değinerek, sadece eleştirmek için eleştirmenin yanlışlığına işaret etti.

Amcaoğlu, akaryakıtta, bu bölgede bu kadar olay yaşanırken, artış yapılmadığını, bunun KKTC ve Güney Kıbrıs fiyatlarına bakıldığında rahatça görüldüğünü, ekonomide de, bu kadar olaya rağmen çalışma yaşamının geliştiğini, ithalatın arttığını, ihracatta bir kısım düşüş yaşandığını ancak bunun da savaş kaynaklı olduğunu anlattı.

Amcaoğlu, her şeye rağmen ülke ekonomisinin iyi noktada olduğunu, denetimlerin teknolojik yatırımlarla geliştirildiğini, denetlemelerin fiziki olarak da sürdürüldüğünü belirtti, Hal Yasası kapsamında da çok kısa bir sürede hallerin ihaleye çıkacağını kaydetti.

Amcaoğlu, önemli olanın halk sağlığı ve gıda güvenliği olduğunu vurguladı.

Yenilenebilir enerji konusunda da turizm, sanayi ve diğer alanlara gereken izinlerin incelemeler sonunda verildiğini anlatan Amcaoğlu, gereken hassasiyetin ortaya konduğunu söyledi.

begendim
0
Begendim
bayildim
0
Bayildim
komik
0
Komik
begenmedim
0
Begenmedim
uzgunum
0
Uzgunum
sinirlendim
0
Sinirlendim
Advert