Advert
Advert

Holguin yarın adaya gelecek, hafta boyunca temaslarda bulunacak

BM Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Kişisel Temsilcisi Maria Angela Holguin’in yarın adaya geleceği ve hafta boyunca temaslarda bulunacağı bildirildi.

Yayınlanma Tarihi :
Holguin yarın adaya gelecek, hafta boyunca temaslarda bulunacak
Advert

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Kişisel Temsilcisi Maria Angela Holguin’in yarın adaya geleceği ve 14 Haziran Pazar gününe kadar Kıbrıs'ta temaslarda bulunacağı kaydedildi.

BM Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, dün akşam gerçekleştirdiği günlük basın toplantısında  Holguin’in 8 Haziran Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman ve Rum Yönetimi Başkanı Nikos Hristodulidis ile ayrı ayrı görüşeceğini söyledi.

Dujarric, görüşmelerde, Kıbrıs'ta atılacak adımların ele alınacağını aktararak, Holguin’in daha sonra Ankara ve Atina'ya giderek ek görüşmeler ve istişarelerde bulunacağını kaydetti.

begendim
0
Begendim
bayildim
0
Bayildim
komik
0
Komik
begenmedim
0
Begenmedim
uzgunum
0
Uzgunum
sinirlendim
0
Sinirlendim
Advert