UBP’nin LTB Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktunç, Lefkoşa’nın tarihi dokusuyla bütünleşen bir kent meydanı projesi üzerinde çalıştıklarını belirterek, 6 Aralık seçimlerinin ardından başkentte yeni bir dönemin başlayacağını söyledi.
Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP) Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktunç, Lefkoşa’nın tarihi dokusuyla bütünleşecek bir meydan projesi üzerinde çalıştıklarını belirterek, “Surların altında yaşayan kent meydanı projemiz olacak. Şehrin meydanlarını yaşanabilir bir noktaya kavuşturacağız.” dedi.
Ofisinden yapılan açıklamaya göre Aktunç, partisinin belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Gençlik Gücü ve Küçük Kaymaklı Spor Kulüpleri ile Çağdaş Müzik Derneği’ni ziyaret ederek, projelerini anlattı.