banner31
banner6

Ahmet Savaşan: En çok tercih edilen ülkeler arasına girmek için çalışıyoruz

28 Eylül 2024 Cumartesi 12:55
5 Okunma
Ahmet Savaşan: En çok tercih edilen ülkeler arasına girmek için çalışıyoruz

Kıbrıs Sağlık Turizmi Konseyi Başkanı ve UBP Milletvekili Dr. Ahmet Savaşan, Dünya Turizm Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında "En çok tercih edilen ülkeler arasına girmek için çalışıyoruz" dedi.

Kıbrıs Sağlık Turizmi Konseyi Başkanı ve UBP Milletvekili Dr. Ahmet Savaşan, Dünya Turizm Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, Kuzey Kıbrıs’ın sağlık turizmi alanında uluslararası arenada yükselen bir değer olduğuna dikkat çekti. Savaşan, Kuzey Kıbrıs’ın turizm ve sağlık hizmetlerini birleştiren stratejik yapısının, ülkenin bölgesel ve küresel sağlık turizminde her geçen gün daha da önemli bir rol oynamasını sağladığını vurguladı.

"KUZEY KIBRIS ULUSLARARASI STANDARTLARI YAKALADI"

Dünya Turizm Günü’nün, seyahat ve eğlenceyle sınırlı olmayan turizm sektörünün farklı boyutlarına da dikkat çekmek için fırsat yarattığına işaret eden Savaşan, sağlık turizminin, ülkelerin ekonomik büyüme potansiyelini artıracak, nitelikli ve sürdürülebilir bir sektör olduğunun altını çizdi. Kuzey Kıbrıs’ın bu alandaki altyapısının hızla güçlendiğini belirten Savaşan, Kuzey Kıbrıs’ın uluslararası standartları yakaladığının altını çizdi.

"SAĞLIK TURİSTLERİ İÇİN GÜVENİLİR VE CAZİP BİR DESTİNASYONUZ…"

Kuzey Kıbrıs’ın mükemmel coğrafi konumu, iklim avantajları ve modern hastane ve klinikleriyle Avrupa, Orta Doğu ve Afrika ülkelerinden gelen sağlık turistleri için güvenilir ve cazip bir destinasyon olduğunu söyleyen Savaşan, "yüksek kalitedeki sağlık hizmetleri, uzman hekim kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarımız yanı sıra sağlığı koruyup geliştiren ürünlerimiz sayesinde ülkemiz, uluslararası sağlık turizmi sektöründen gün geçtikçe daha fazla pay alıyor. Ülkemizde özellikle tüp bebek, kardiyovasküler tedaviler, onkoloji, estetik cerrahi ve rehabilitasyon gibi alanlarda dünya standartlarında hizmet sunuyoruz" dedi.

"GLOBAL İŞ BİRLİKLERİNİ ARTIRIYORUZ"

Kuzey Kıbrıs’ın sadece turistler için bir tatil merkezi değil, aynı zamanda sağlık hizmeti almak isteyenler için de bir şifa noktası olduğuna vurgu yapan Ahmet Savaşan, “bu yıl, sağlık turizmine yönelik global iş birliklerini artırmak, yeni ürünler geliştirmek ve sağlık turistlerine en iyi hizmeti vermek için büyük adımlar atacağız” dedi. “Kuzey Kıbrıs, sağlığı koruma ve geliştirme yanı sıra sunduğu kaliteli sağlık hizmetleri ile birleştirdiği turizm olanaklarıyla, seçili alanlarda en çok tercih edilen ülkeler arasına girme yolunda ilerliyor” ifadelerini kullanan Ahmet Savaşan, Dünya Turizm Günü nedeniyle turizmin gelişmesine katkı koyan herkesi kutladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52