banner31
banner6

Anamur ve Girne deniz otobüsü seferlerine ilkbahara kadar ara verildi

04 Ekim 2024 Cuma 10:14
41 Okunma
Anamur ve Girne deniz otobüsü seferlerine ilkbahara kadar ara verildi

ANTSO Denizcilik, Anamur ve Girne deniz otobüsü seferlerine ilkbahara kadar ara verildiğini duyurdu.

ANTSO Denizcilik, deniz otobüs ile yapılan seferlere, Anamur ve Girne arasının uluslararası açık deniz olduğu ve deniz otobüslerinin kış mevsiminde seferine izin verilen deniz araçları dışında kaldığı için ilkbahara kadar ara verildiği bildirildi.

RoRo-ROPAX ile yapacak seferlerin 12 ay boyunca devam edeceği belirtilen açıklamada, “Böylece, yıl sonuna kadar yolcu taşımacılığının yanında araç, kamyonet, kamyon ve tır taşımacılığına da başlamış olacağız” ifadelerine yer verildi.

Yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Deniz otobüsümüz ile yaptığımız seferlere, Anamur ve Girne arasının uluslararası açık deniz olduğu ve deniz otobüsümüz kış mevsiminde seferine izin verilen deniz araçları dışında kaldığı için ilkbahara kadar ara verilmiştir.

Fakat RoRo-ROPAX ile yapacağımız seferler 12 ay boyunca devam edecektir. Böylece, yıl sonuna kadar yolcu taşımacılığının yanında araç, kamyonet, kamyon ve tır taşımacılığına da başlamış olacağız”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52