banner31
banner6

Bayramın birinci ve üçüncü günü sağanak bekleniyor

28 Mart 2025 Cuma 16:10
13 Okunma
Bayramın birinci ve üçüncü günü sağanak bekleniyor

Meteoroloji Dairesi, Ramazan Bayramı’nın ilk günü ve üçüncü günü yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji Dairesi’nin 29 Mart- 4 Nisan tarihleri kapsayan hava tahmin raporuna göre; bölge alçak basınç sistemi ile genellikle serin ve nemli, pazar günü ise soğuk ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalacak.

Hava, yarın az bulutlu öğle saatlerinden sonra parçalı bulutlu, pazar yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu, pazartesi parçalı çok bulutlu, salı yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu, çarşamba, perşembe ve cuma günleri parçalı bulutlu olacak.

En yüksek hava sıcaklığı, iç kesimlerde ve sahillerde genellikle 22-25 derece, pazar günü 18-21 derece dolaylarında seyredecek.

Rüzgar, genellikle güney ve batı, pazartesi ve salı günleri kuzey ve doğu yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli olarak esecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52