banner31
banner6

ÇEVRE KORUMA DAİRESİ PERSONELİ, “DENİZ SUYU KALİTESİNİN İZLENMESİ, NUMUNE ALINMASI VE ANALİZİ” ÇALIMALARINA HAZIR

02 Temmuz 2024 Salı 12:02
11 Okunma
ÇEVRE KORUMA DAİRESİ PERSONELİ, “DENİZ SUYU KALİTESİNİN İZLENMESİ, NUMUNE ALINMASI VE ANALİZİ” ÇALIMALARINA HAZIR

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde, Çevre Koruma Dairesi tarafından personele yönelik hizmet içi eğitim verildi.

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan “KKTC genelinde deniz suyu kalitesinin izlenmesi, numune alınması ve analiz edilmesi” konularında iş birliği protokolü çerçevesinde, Çevre Koruma Dairesi çalışmalara başladı. 

Bu kapsamda söz konusu numunelerin alınmasında görev alacak Gazimağusa, Girne, Güzelyurt ve İskele Bölge Birimleri’ndeki ilgili Çevre Koruma Dairesi personellerine yönelik hizmet içi eğitim verilmiştir. 

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlikl ve Çevre Bakanlığı’na Bağlı Çevre Koruma Dairesi Müdürü Abdullah Aktolgalı tarafından personele yönelik bilgilendirme yapılmış, Daire uzman ekipleri tarafından da, protokol kapsamında görev yapacak personele yönelik olarak “Yüzme Sularında Mikrobibiyolojik Analizler için Numune Alma, Saklama ve Taşıma Kuralları” Başlıklı hizmet içi eğitim verilmiştir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52