banner31
banner6

Çevreye rahatsızlık veren alkollü 7 kişi tutuklandı

26 Eylül 2024 Perşembe 12:54
38 Okunma
Çevreye rahatsızlık veren alkollü 7 kişi tutuklandı

Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt’ta kamuya açık alanda çevreye rahatsızlık veren alkollü toplam yedi kişi tutuklandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Gazimağusa’da gece yarısından sonra saat 02.30 sıralarında, İsmet İnönü Bulvarı üzerinde, 276 ve 302 alkollü içki tesiri altındaki O.Y.(E-31) ve B.S.(E-21) ile nefes örneği vermeyi reddeden B.D.(E-22), yüksek sesle bağırarak, çevreye rahatsızlık vermekten suçüstü tutuklandılar.

Ayrıca B.D.’nin, kanunsuz olarak tasarrufunda kelebek cinsi bıçak bulundurup, taşıdığı da tespit edilerek, emare olarak alındı.

Girne ve Güzelyurt’ta çevreye rahatsızlık veren alkollü dört kişi tutuklandı

Girne’de dün saat 08.30 sıralarında, Baldöken Mezarlığı içerisinde, 355 ve 322 miligram alkollü içki tesiri altındaki M.C.(E-49) ve M.A.(E-51) yüksek sesle bağırarak, çevreye rahatsızlık vermekten suçüstü tutuklandılar.

Girne’de gece yarısından sonra saat 00.40 sıralarında, Dr. Fazıl Küçük Caddesi üzerinde nefes örneği vermeyi reddeden, alkollü içki tesiri altındaki O.K. (E-49), yüksek sesle bağırarak, çevreye rahatsızlık verdiği esnada suçüstü tutuklandı.

Güzelyurt’ta dün saat 22.00 sıralarında, Ankara Caddesi üzerinde, 274 miligram alkollü içki tesiri altındaki T.D.(K-36), yüksek sesle bağırıp, çöp bidonlarını etrafa atarak, rahatsızlık verdiği esnada suçüstü tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52