banner31
banner6

Cumhurbaşkanı Tatar’dan Cenevre zirvesi sonrası istişare toplantısı

25 Mart 2025 Salı 10:38
6 Okunma
Cumhurbaşkanı Tatar’dan Cenevre zirvesi sonrası istişare toplantısı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Cenevre sonrası Cumhurbaşkanlığında istişare toplantısı düzenledi.

Cumhurbaşkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, toplantıya Güneş Onar ve Müzakere Heyeti, Ergün Olgun, Atay Ahmet Raşit, Aytuğ Plümer, Özer Kanlı ve İsmail Bozkurt katıldı.

Toplantıda İsviçre’nin Cenevre kentinde yapılan genişletilmiş gayrı resmi toplantı ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, toplantıya yeni milli siyaset anlayışıyla gittiklerini belirterek, toplantının gündeminin Kıbrıs meselesine yönelik değil, işbirliği noktasında olduğunu vurguladı.

Anahtar Kelimeler:
Ersin TatarCenevre
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52