banner31
banner6

Girne Turizm Limanı'nda 'Duman Operasyonu': Valizler dolusu elektronik sigara tütünü ele geçirildi

03 Ekim 2024 Perşembe 08:12
32 Okunma
Girne Turizm Limanı'nda 'Duman Operasyonu': Valizler dolusu elektronik sigara tütünü ele geçirildi

Girne Turizm Limanı'nda gerçekleştirilen 'Duman Operasyonu' kapsamında toplam 77 bin 800 paket elektronik sigara tütünü ile 25 paket sigara ele geçirildi.

Lefkoşa Polis Müdürlüğüne bağlı Cürümleri Önleme Şube Amirliği ekipleri ile Girne Polis Müdürlüğü ekipleri tarafından bugün saat 12.30 sıralarında ortak gerçekleştirilen 'Duman Operasyonu' kapsamında, Girne Turizm Limanı’ndan yurt dışına çıkış yapacak olan S.P. (E-66), A.P. (E-26), A.G.P. (E-30) ve M.Ç'nin (E-27) ihracat izinleri olmadığı halde, tasarruflarında bulunan valizler içerisinde gümrüğe beyan edilmemiş toplam 77 bin 800 paket elektronik sigara tütünü ile 25 paket sigara tespit edilerek emare olarak alındı.

Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre, ayrıca, Lefkoşa’da R.Ç'nin (E-64) kalmakta olduğu ikametgahta yapılan aramada ise, tasarrufunda gümrüğe beyan edilmemiş toplam 4 bin 820 paket elektronik sigara tütünü daha tespit edilerek emare olarak alındı.

Bahse konu şahıslar tutuklandı, soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52