banner31
banner6

Karakaya: Bizim çocuklarımız Türkiye’nin geleceğini kurtaracak

22 Ekim 2024 Salı 14:58
2 Okunma
Karakaya: Bizim çocuklarımız Türkiye’nin geleceğini kurtaracak

Türkiye’de ‘Asrın Felaketi’ olarak ifade edilen 6 Şubat depremlerinde 35’i Kıbrıslı Türk olmak üzere 72 cana mezar olan İsias Otel davasının dördüncü duruşması bugün Adıyaman 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüşüldü.

Barolar Birliği Başkanı Hasan Esendağlı ile duruşmanın Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Ruşen Yücesoylu Karakaya, ara kararın ardından basına bir açıklama yaptı.

Esendağlı

Duruşmanın 3 Aralık tarihine ertelendiğini anımsatan Barolar Birliği Başkanı Hasan Esendağlı, üçüncü bilirkişi raporunun da bir hafta içerisinde dosyaya ekleneceğini belirtti.

Esendağlı, sanık avukatlarının tahliye taleplerinin reddedildiğini de ifade ederek, sanıkların tutukluluk hallerinin duruşma tarihine kadar devam edeceğini söyledi.

Esendağlı, bilirkişi raporunun da 3 Aralık’ta dosyaya eklenmiş olacağını kaydetti.

Karakaya

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Ruşen Yücesoylu Karakaya, “Şampiyon Meleklerin ve tur rehberlerinin aileleri olarak adalet için buradayız. Duruşmaya girişte de söylediğimiz gibi adalet olası kastla gelmeli” dedi.

Karakaya, “Üçüncü bilirkişi raporu çıktığında tüm gerçekler mahkeme heyetine sunulacaktır” ifadelerini kullandı.

“Bizim çocuklarımız Türkiye’nin geleceğini kurtaracak” diyen Karakaya, Şampiyon Meleklerimize ve tur rehberlerine söz verdiklerini belirtti, “Sözümüzü tutacağız, 3 Aralık’ta yine burada olacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52