banner31
banner6

Şampiyon Meleklerin aileleri Adıyaman’dan döndü

23 Ekim 2024 Çarşamba 13:12
22 Okunma
Şampiyon Meleklerin aileleri Adıyaman’dan döndü

İsias Otel davasının dördüncü duruşması için pazartesi günü Adıyaman’a gitmek üzere ülkeden ayrılan kafile bugün KKTC’ye döndü.

Şampiyon Meleklerimizin aileleri, Barolar Birliği Başkanı, bakan, milletvekilleri ve gazetecilerin de aralarında bulunduğu yaklaşık 100 kişilik kafileyi taşıyan uçak, saat 13.00 sıralarında Ercan Havalimanı’na iniş yaptı.

Neler olmuştu?

Mahkeme heyeti tarafından 9 Eylül Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi akademisyenlerinden oluşan yeni bir bilirkişi heyetinden talep edilen 3. bilirkişi raporunun dava dosyasına girmesi bekleniyordu.  Ancak dava dosyasına girmesi beklenen 3. bilirkişi raporu dünkü duruşmaya yetişmedi.

Sanık avukatlarının, tutuklu bulunan sanıkların tutuksuz yargılanmasını talep ettiği dünkü duruşmada mahkeme heyeti ara kararını açıklamış ve tutuklu olarak yargılanan 3 sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verirken; mahkemeyi 3 Aralık 2024 tarihine ertelemişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52