banner31
banner6

Uluslararası Taekwondo Şampiyonası'nda kupalar Tatar ve Üstel'den"

22 Ekim 2024 Salı 08:36
3 Okunma
Uluslararası Taekwondo Şampiyonası'nda kupalar Tatar ve Üstel'den"

KKTC'de düzenlenen Taekwondo Şampiyonası’nda, devlet yetkilileri dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etti.

Taekwondo Karate Judo Aikido Federasyonu ev sahipliğinde üç gün boyunca Girne Avrasya Taekwondo Merkezi’nde gerçekleştirilen üç uluslararası müsabaka, 21. Avrupa-Asya GTF Taekwondo Şampiyonası 2024, 34. KKTC WTF Taekwondo Şampiyonası 2024 ve 9. WBMF Renkli Kuşaklar 2024 ,Şampiyonası’nın kapanışı devlet ve hükümet yetkililerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Müsabakaların tamamlanmasının ardından önceki akşam gerçekleştirilen kapanış törenine Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Başbakan Ünal Üstel, Başbakan Yardımcısı ve Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu, Bayındırlık Ulaştırma bakanı Erhan Arıklı, Maliye bakanı  Özdemir Berova, Çalışma ve sosyal güvenlik  bakanı  Sadık Gardiyanoğlu  ve Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi  Yasin Ekrem  Serim, katılarak dereceye giren takımlara kupalarını verdiler.

Kupa töreni öncesinde Genç Milli Taekwondo Takımı ile karate takımlarının gösterisi büyük beğeni ve alkış aldı.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar törende yaptığı konuşmada, Taekwondo Karate Judo Aikido Federasyonu’nu ve Başkanı Eyüp Zafer Gökbilen’i kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Cumhurbaşkanı Tatar, federasyonu faaliyetlerini yakından izlediğini, beğenerek desteklediğini, ülkemizi kendi bayrağı ve kemliğimiz ile temsil etmelerinden büyük bir memnuniyet duyduğunu söyledi.

Müsabakanın sponsörlere ödüllerini veren Başbakan Ünal Üstel, avrasya salonunun ısıtma, soğutma ve havalandırma sisteminin ihale edildiği müjdesini  verdi.

Üç günün sonunda genel klasmanda

KKTC

Bulgaristan

Türkiye

İran

Rusya

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52