banner31
banner6

Lefkoşa'da Dereboyu Şenliği coşkusu

07 Ekim 2024 Pazartesi 11:30
6 Okunma
Lefkoşa'da Dereboyu Şenliği coşkusu

Lefkoşa Türk Belediyesi tarafından 12 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek Dereboyu Şenliği, 14.00-23.30 saatleri arasında birbirinden renkli etkinliklerle Lefkoşa halkına keyifli bir gün sunacak.

Lefkoşa Türk Belediyesi, 12 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek olan "Dereboyu Şenliği" ile halka eğlenceli bir gün sunmayı hedefliyor.

Şenlik, saat 14.00'te başlayıp gece 23.30'a kadar devam edecek ve katılımcılara birbirinden renkli etkinlikler sunulacak.

Etkinlikte konserler, çocuk oyunları ve yarışmalar, yüz boyama, sanat atölyeleri, kukla gösterileri, dans gösterileri ve ateş şov gibi aktiviteler yer alacak. Ayrıca, şenlik süresince çeşitli indirim fırsatları da sunulacak.

Dereboyu Şenliği kapsamında, 12 Ekim Cumartesi günü Califorian Restoran önünde sahne alacak sanatçılar etkinliğe renk katacak. Saat 19.00'da Eril Cambaz, 20.15'te ise Lütfiye Özipek sahneye çıkacak.

Saat 14'ten itibaren ise Tonic Nicosia Sahnesi'nde tüm gün boyunca, DJ Serdar Eren olacak.

Ruhi Bistro Pub ve Gustav Cafe önünde ise saat 19.00'da Native Cypriots, 20.30'da ise DJ Andım sahne alacak.

Kumsal Parkı yanında LBO Çok Sesli Çocuk Korosu 17.30'da DJ Coşkuner ve Nafiz Dölek'te 20.30'daki etkinlikte yer alacak.

Mado Cafe önünde ise 18.30'da Osman Tuğsal, 20.00'da ise Ahmet Evan sahnede olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52