banner31
banner6

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türkiye – Hollanda maçı için sürpriz hamle

04 Temmuz 2024 Perşembe 13:15
22 Okunma
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türkiye – Hollanda maçı için sürpriz hamle

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası’nda çeyrek final mücadelesi verecek olan A Milli Futbol Takımımız cumartesi günü Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da programlarını iptal edip Almanya’ya gideceği öğrenildi.

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası’nda grup aşamalarını başarıyla tamamlayan A Milli Futbol Takımımız, son 16 turunda da Avusturya’yı turnuvanın dışına iterek çeyrek finale yükselmeyi başardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kararını verdi! Türkiye-Hollanda maçı için sürpriz hamle - 1. Resim

Milli takımımızın turnuvada oynadığı her maçta binlerce taraftarımızın coşkusuyla karşılaştı. Karşılaşmalar Almanya’da oynanmasına rağmen her maçta, futbolcularımızı adeta evlerinde hissettirmeyi başaran Avrupa’daki Türk taraftarlarının yanı sıra Türkiye’de de 85 milyon insan her maçta ekran başına geçerek desteklerini sürdürüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kararını verdi! Türkiye-Hollanda maçı için sürpriz hamle - 2. Resim

ÇEYREK FİNALDE SÜRPRİZ İSİM STADYUMDA OLACAK

6 Temmuz tarihinde Şuşa’da Türk Devletleri Teşkilatı toplantısında olması beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye-Hollanda maçını izlemek üzere Almanya’ya gidecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kararını verdi! Türkiye-Hollanda maçı için sürpriz hamle - 3. Resim

Erdoğan 3-4 Temmuz’da Astana’da Şangay İş birliği Örgütü’nün toplantısındaydı. 6 Temmuz’da Türk Devletleri Teşkilatı, 9-11 Temmuz tarihlerinde ise NATO zirvelerine katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9-11 Temmuz tarihlerinde ABD’nin başkenti Washington’da düzenlenecek NATO Liderler Zirvesi’ne katılacak. Zirve kapsamında Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden ile görüşecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kararını verdi! Türkiye-Hollanda maçı için sürpriz hamle - 4. Resim

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 6 Temmuz Cumartesi günü Azerbaycan’ın Şuşa kentinde düzenlenecek olan Türk Devletleri Teşkilatı Devlet Başkanları Zirvesi’ne katılacağı program iptal edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cumartesi günü oynanacak olan Türkiye-Hollanda maçını izlemek için Almanya’ya gidecek.

ÖZGÜR ÖZEL İLE BİRLİKTE KIBRIS’TA OLACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Joe Biden dışında birçok ülke lideriyle de ikili görüşmeler yapacak. 18 Temmuz’da İngiltere’de Avrupa Siyasi Topluluğu’nun 4. toplantısı düzenlenecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kararını verdi! Türkiye-Hollanda maçı için sürpriz hamle - 5. Resim

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu toplantıya da katılması bekleniyor. Temmuz ayı sonunda ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC’nin kuruluş yıldönümü törenleri için Lefkoşa’da olacak. Bu törenlere CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katılacak.

Son Güncelleme: 04.07.2024 13:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52