banner31
banner6

Hasan Sertoğlu: Miracle Değirmenlik’in askıya alınması şikeyle bağlantılı değil

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu, Miracle Değirmenlik’in üyeliğinin Lefkoşa Kaymakamlığı’nın kulübün yasallığını soruşturacağı bildirimi üzerine askıya alındığını açıkladı

22 Şubat 2025 Cumartesi 09:49
16 Okunma
Hasan Sertoğlu: Miracle Değirmenlik’in askıya alınması şikeyle bağlantılı değil

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu, Miracle Değirmenlik’in üyeliğinin Lefkoşa Kaymakamlığı’nın kulübün yasallığını soruşturacağı bildirimi üzerine askıya alındığını açıkladı.

Başkan Hakan Törehan’ın görev şartlarını taşımadığı belirlenirken, yönetim disipline sevk edilecek ve yeni bir genel kurul süreci başlatılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52