banner31
banner6

Girne'de Zeynep Bastık rüzgarı esti

28 Eylül 2024 Cumartesi 12:57
9 Okunma
Girne'de Zeynep Bastık rüzgarı esti

Türkiye’nin popüler ismi Zeynep Bastık, Girne Amfitiyatro'da muhteşem bir geceye imza attı.

‘Girne Arkın Group Fest24’ etkinlikleri coşku ile devam ediyor. Dün akşam, bu kez sahnede Zeynep Bastık yer aldı.

Türkiye’nin popüler ismi Zeynep Bastık, dinleyicileri ile yaklaşık 2 saat boyunca birbirinden güzel parçaları seslendirdi. Girne Amfitiyatro’yu dolduran yaklaşık 3 bin 500 kişi muhteşem bir geceye imza attı.

SAHNE SILA 4 VE DOSTLARI’NIN

Kıbrıs Türk müzik kültürünün en önemli unsurlarından biri olan ve 60 yıldır halkla bütünleşen Sıla-4 grubu, 28 Eylül 2024 Cumartesi günü ‘Girne Arkın Group Fest24’ kapsamında sahne alıyor. Grubun üyeleri Ferahzad Gürsoy ve Erdinç Gündüz, kendilerine eşlik edecek olan birçok müzisyen ile grubun 60. yılını kutlamaya hazırlanıyor.

Hayatını kaybeden grup üyeleri Raif Denktaş ve Aydın Kalfaoğlu’nu anmak ve tüm çalışmalarını kendilerine “Sıla-4 Dostları” adını veren bir gurup genç sanatçıya devretmek amacı ile düzenlenecek konser Girne Amfitiyatro’da saat 21:00’de gerçekleşiyor. Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre kapıda bilet satışı yapılacağı kaydedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52