banner31
banner6

Londralılar 48. yılı kutladı

18 Haziran 2024 Salı 09:10
26 Okunma
Londralılar 48. yılı kutladı

Londra’da faaliyet gösteren ve İngiltere’de yaşamını sürdüren Türklerin kurduğu Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) 48 yıl balosunu büyük bir coşku ve gururla gerçekleştirdi.

İngiltere’nin başkenti Londra’da tam 48 yıldır faaliyet gösteren ve oynattığı liglerle dikkat çeken Türk Toplumu Futbol Federasyonu büyük bir katılımla yılsonu balosunu gerçekleştirdi. Federasyonun kuruluşunun 48. yılı olması da baloya ayrı bir anlam katarken ilgiyi de arttırdı.

Eski başkanlara, federasyona katkı sağlayan kurum ve kuruluşlara, yılın başarılılarına çeşitli ödüllerin de verildiği gecede Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı İrfan Davulcular yaptığı konuşmada federasyonlarının 48 yıldan beri faaliyetlerini sürdürdüğünü, yarım asra sadece 2 yıl kaldığını vurguladı. Davulcular, genelde İngiltere’de özelde Londra’da yaşayan Türklerin futbolu çok sevdiğini ve federasyon bünyesinde düzenledikleri liglere her geçen yıl ilginin arttığını da dile getirdi.

Londra’da yaşayan Yeniboğaziçililer de baloya renk kattı

Uzun yıllardan beri Türk Toplumu Futbol Federasyonu bünyesinde mücadele eden ve şampiyonluklara damga vuran Londra Yeniboğaziçi’nde başkan Erdoğan Baca da ekibiyle birlikte baloya katıldı. Başarılı bir sezon geçiren Londra Yeniboğaziçi’nde yeni sezon hedefinin şimdiden şampiyonluk olduğu da ifade edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52