banner31
banner6

Avrupa’da Kürsüdeyiz

14 Temmuz 2024 Pazar 19:23
9 Okunma
Avrupa’da Kürsüdeyiz

13 - 14 Temmuz'da Macaristan'da gerçeklestirilen 2024 TrackWood / Drift King Avrupa yarışında ipi göğüsleyen Kuzey Kıbrıslı NeuDrift Racing Team Pilotu Enver Haskasap oldu.

Yarışmada Türkiye’yi temsil eden  TOSFED lisanslı Neu Drift Racing Team Pilotu Enver Haskasap, 15 ülkenin katıldığı yarışmada ülkeler arasında kürsüye çıkma başarısını gösterdi.

Yarışta baştan sona kadar üstün bir performans sergileyen Haskasap, ünlü pilotları geride bırakarak  birinci olmayı  başardı.

Ülkemizi Avrupa'da sayısız kez temsil eden, bayragımızın dalgalanmasını saglayan ve ülkemizde her türlü

sporun tanıtılması ve yayılmasını saglayan Haskasap, bu olagan üstü başarıyla KKTC'ye büyük bir gurur yaşattı.

Ülkeler arası Drift King Avrupa yarışında PRO Kategorisinin Macaristan ayağını kazanan, Macaristan’da Bayrağımızı dalgalandıran Pilot Enver Haskasap ve Neu Drift Racing Team ekibini tebrik ediyoruz ve sezonun diğer yarışlarında da ipi göğüsleyip şampiyonluğu getireceğine yürekten inanıyoruz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52