banner31
banner6

Elis Sermaye, Suzan Ballı ve Lina’dan uluslararası arenada zafer

07 Ekim 2024 Pazartesi 13:16
7 Okunma
Elis Sermaye, Suzan Ballı ve Lina’dan uluslararası arenada zafer

Cyprus Dance Fusion uluslararası dans organizasyonunda, Akare Dans ve Spor Okulu öğrencileri Elis Sermaye ve Suzan Ballı 4 şampiyonluk, Lina ise 3’üncülük elde ederek büyük bir başarıya imza attılar.

Hafta sonu 5 - 6 Ekim tarihleri arasında, Güney Kıbrıs Larnaca'da, CFSSD Cyprus Federation Social Sport, WDSF World Dance Sport Federation, International Performing Arts ve International Salsa And Bachata Grand Prix nezdinde gerçekleştirilen Cyprus Dance Fusion uluslararası dans organizasyonunda, Kuzey'den katılan tek dans okulu Akare Dans ve Spor Okulu öğrencileri, 5 şampiyonluk, 1 üçüncülük alarak organizasyona damga vurdu.

Latin'de Elis Sermaye'nin 3, Suzan Ballı'nın 1, şampiyonlukla, uluslararası arenada ilk defa boy gösteren Lina 3'üncülük ve yine Elis ile Suzan'ın birlikte sergiledikleri contemporary sahne performansı ile şampiyonluk alarak, mükemmel bir yarışma geçirdiler. Başarıları ile okullarını, hocalarını ve ailelerini onurlandıran minik ve küçük dansçılar, gelecek adına daha da umutlandırdılar.

A Kare Dans ve Spor Okulu direktörü Ahmet Arık yaptığı açıklamada, başarılı olan çocukları yürekten kutlarken, bu tür organizasyonların, çocukların gelişimi adına çok önemli olduğunu ve bundan sonra daha kalabalık bir katılımla gerçekleştirip, bir aile olarak tüm çocuklar ve velileri ile fark yaratmaya devem edeceklerinin müjdesini verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52