banner31
banner6

Fatma Nida Toko Türkiye 3.’sü: KKTC cimnastik tarihine geçti

03 Ekim 2024 Perşembe 10:45
3 Okunma
Fatma Nida Toko Türkiye 3.’sü: KKTC cimnastik tarihine geçti

KKTC cimnastik tarihinde bir ilk yaşandı! Fatma Nida Toko, kadınlar bireysel kategorisinde Türkiye 3.’sü olarak ülkeye yurt dışından gelen ilk kadın cimnastik madalyasını kazandırdı.

KKTC cimnastik tarihinde bir ilk yaşandı! Fatma Nida Toko, kadınlar bireysel kategorisinde Türkiye 3.’sü olarak ülkeye yurt dışından gelen ilk kadın cimnastik madalyasını kazandırdı. Türkiye 2024 Bireysel Kadınlar Cimnastik Şampiyonası’nda üstün başarı gösteren sporcularımızdan Toko, genel klasmanda Türkiye 3.’sü olurken, Aslı Aslı ise şampiyonayı 16. sırada tamamladı.

2015 doğumlu sporcuların kendi yaş grubu içinde yarıştığı kategoride Fatma Nida Toko Türkiye Şampiyonu olurken, Aslı Aslı Türkiye 9.’su olarak dereceleriyle göz doldurdu.

Federasyon Başkanı Hasan Sapsızoğlu, As Başkan Basri Aydoğan, Cimnastik Federasyonu yönetimi ve ana sponsorları Near East Bank ile Enver Haskasap’a desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunan ekip, bu başarıda büyük emek ve özveri olduğunu belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52